28 dager med rensekuren til Anthony William

Nå er jeg snart ferdig med den 28 dagers rensekuren til Anthony William! Disse fire ukene har gått ganske fort, men samtidig har noen dager vært ganske tunge.

De første to ukene synes jeg gikk veldig greit. Jeg kjente bedring i fingerleddene, og magen fungerte også bedre. Etter at smertene i beina ga seg, følte jeg meg lett i kroppen, og det var godt å gå på tur.

Jeg ligger omkranset av frukt og grønt!
28 dager med bare frukt og grønt. Mye godt! Foto: Lovise Hansine Røli-Gjervik.

Uke tre var tung. Jeg hadde veldig lite energi. To timer etter at jentene dro på skolen, måtte jeg gå å legge meg igjen. Jeg var usikker på om jeg fikk i meg for lite næring, eller om det var på grunn av renselsesprosessen. Jeg prøvde å spise større posjoner, men det hjalp ikke.

I følge andre som også følger kostholdet anbefalt av Anthony William, er det veldig vanlig å bli sliten når avgiftningen i kroppen starter. Mange merker også at de plagene de hadde fra før, blir forverret før de blir bedre.

Denne siste uka har jeg også følt meg ganske utmattet. I tillegg har jeg vært litt lei. Jeg gleder meg til neste uke når jeg skal tilføre litt flere matvarer. Det blir deilig! Det finnes flere grupper på facebook for de som er interessert i bøkene til Anthony William. Der er det mye inspirasjon og støtte å hente hvis du ønsker å prøve kostholdet som han anbefaler.

Medisinsk klarsynt. Facebook-gruppe

Anthony William, medisinsk klarsynt, helseråd. Facebook-gruppe.

Jeg leste nettopp at Anthony William sier at sellerijuicen skal drikkes innen ti minutt etter at den er laget, og det sparte meg for snerk-utfordringen. Den må bare skylles ned som en medisin, så går alt så mye bedre! 🙂

En fin kopp med sellerijuice.
Sellerijuicen smaker kanskje bedre fra en koselig kopp?  🙂

Oppskrifter fra Anthony William

Jeg har begynt å samle en del oppskrifter basert på Anthony Williams anbefalinger som jeg skal prøve ut når rensekuren med bare rå frukt og grønnsaker er over på mandag. Jeg er særdeles glad i pizza, og gleder meg til å prøve en med bunn laget av potet. Fyllet er med tomatsaus og toppingen er «ost» laget av cashew-nøtter. Håper inderlig at den smaker fantastisk! Se oppskrift HER.

Potetppizza fra Anthony William

Langsiktig plan for bedre helse

Jeg tror kroppen har hatt godt av denne renseprosessen, selv om jeg kanskje hadde håpet at jeg skulle merke større forskjell allerede. Men jeg har skjønt at det kan ta fra  1-2 år å bekjempe dette viruset som Anthony William mener er årsaken til en rekke revmatiske sykdommer, kronisk utmattelse og svært mange andre sykdommer.

Jeg kommer til å fortsette og følge Anthony Williams anbefalinger også etter rensekuren. Jeg har vært syk siden jeg var barn, så jeg innser at det kan ta litt tid å bli friskere igjen. For tiden nyter jeg at jeg kan bruke hendene mer enn på lenge, og strikker nå votter så det ryker av strikkepinnene i sofakroken. 😀

Mitt siste strikkeprosjekt er votter i svart og lilla.
Mitt siste strikkeprosjekt.

Se tidligere innlegg om rensekuren på bloggen min HER.

Ta godt vare på deg selv!

Stor klem.

 

 

Lik og del gjerne på Facebook her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Facebook