6 uker med Anthony William-kosthold

Etter 6 uker med et kosthold som består av hovedsakelig frukt og grønnsaker, tenkte jeg at jeg skulle oppsummere resultatene så langt. Ting skjer så gradvis at det er viktig å stoppe opp for å kjenne etter.

Vannmelon-hjerter og bær er Anthony William-vennlig mat.

Forbedringer

Det første jeg merket var at magen begynte å fungere igjen. Jeg har hatt så mange matvarer som jeg har reagert på, at det tilslutt ble et styr å finne noe som jeg kunne spise uten å bli dårlig. Nå har jeg fortsatt mange ting jeg ikke kan spise, men jeg vet også hva jeg kan spise for å bli bedre.

Det neste jeg merket var at betennelsene i fingrene mine ble redusert. Jeg har enda litt smerter i fingrene, men det hindrer meg ikke i å bruke hendene som før. Jeg kan trykke på knapper uten at det blir for vondt, jeg kan holde ting uten at det blir så vondt at jeg mister taket, jeg kan strikke, jeg kan holde båndet til Felix når vi er ute på tur og mange andre ting. Jeg er så takknemlig over denne forbedringen, for vi bruker hendene til utrolig mange ting i løpet av en dag.

Det neste jeg merket var at nederste del av ryggen der jeg har artrose (forkalkninger) føltes sterkere. Jeg har hatt betennelser i det området også, så det virker som om det er betennelsene der som har gått tilbake. Dette gjør at jeg nå klarer å stå lenger, og at jeg klarer å gå turer uten at det blir for smertefullt. Jeg kan også bøye meg uten at jeg må støtte meg til noe for å komme meg opp igjen.

Det har vært en periode med store mengder vind og regn her nord nå. Med sånne lavtrykk har jeg vanligvis vært helt utslått. Jeg har hatt mye smerter i muskler og ledd i hele kroppen. Det har til og med vært store smerter i muskulaturen i ansiktet, og alt dette har gjort at jeg har vært sengeliggende.

Denne perioden merket jeg at disse muskelsmertene var mye mindre. Nå var det mest i leddene jeg kjente ekstra smerter på grunn av været.

Dette er store forandringer for meg som bare har opplevd at helsa har blitt dårligere og dårligere år for år. Jeg er veldig takknemlig for å ha oppdaget Anthony William og hans kostholdstips. Jeg kjente med en gang at dette føltes rett for meg.

Jordbær i ei sinkbøtte

Utfordringer

Jeg har hatt en del utfordringer underveis i denne kostholdsendringen. Jeg har fått en del plager som jeg har hatt tidligere som har våknet til liv igjen, men som etterhvert har forsvunnet igjen. Det har vært betennelser i bihulene, i halsen og urinveisinfeksjoner.  Det har dukket opp utslett jeg husker jeg hadde som barn. Det er ganske fascinerende å følge med på alt som skjer i kroppen som en del av rensen.

Jeg har også vært ganske utmattet siden den tredje uka i rensekuren. Jeg tror kroppen trenger mye energi  for å rense ut det som ikke skal være der, og at jeg derfor blir fryktelig sliten. Jeg har lest at det er svært vanlig å bli utmattet i starten av denne prosessen.

Smotthie av gode frukter og grønnsaker.

Veien videre

Nå er jeg kjempespent på hvordan veien videre blir. Jeg håper at helsa kan bli enda bedre med å fortsette å følge disse kostholdsrådene.  Jeg er i hvert fall innstilt på å ta skritt for skritt mot en bedre hverdag.

Er du interessert i å finne ut mer? Jeg vil anbefale deg å først lese boka Medisinsk klarsynt  og etterhvert også Livsforvandlende mat av Anthony William.

Det er uansett lurt å begynne med å spise mer frukt og grønt hver dag. Bare det gjør veldig godt for kroppen. I tillegg er det viktig å passe på å få i seg nok vann, gjerne med en sitron- eller agurkskive i.

Lykke til!

Lik og del gjerne på Facebook her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Facebook