Balansering på slakk line

Mye i livet handler om balansering. Ideelt sett skulle jeg hver dag ha levd på en sånn måte at kroppen min ville ha fungert så optimalt som mulig. Men da hadde nok sjelen min kjedet seg i hjel. Og en ihjelkjedet sjel er ikke så bra for kroppen. Derfor er det så viktig for meg å finne en balanse mellom kropp og sjel. Det kan noen ganger føles som å balansere på slakk line. Og det er jeg egentlig ikke så god til..  Men jeg gjør så godt jeg kan, for det handler om livskvalitet.

Noen ganger velger jeg derfor å gjøre ting, til tross for at jeg vet at det vil gi meg en periode med mer smerter og utmattelse. Jeg gjør det fordi det gir meg økt livskvalitet. Dansing er en av de tingene som jeg elsker så mye at jeg av og til lar meg rive med. Så får jeg heller ta konsekvensene etterpå.

En liten og en stor hund + jeg finner balanse mellom kaldt og varmt i havet en varm dag.
Godt for både to- og firbeinte å kjøle seg ned i varmen.

Skutvik-helg

I helga var vi på Hamarøy. Der ble det arrangert Skutvik-helg i et fantastisk vær. De hadde markedsdag på lørdag med masse aktiviteter. Både fredag og lørdag var det utefest med nydelige fjell, himmel og hav som bakteppe. I tillegg var det fullmåne (med formørkelse på fredag) og lyse, varme sommernetter. Vi traff massevis av herlige mennesker. Det var både gode, gamle venner og familie, og nye, fine folk. Det ble dansing, gode samtaler og bading. Fantastisk!

Fullmåne over fjellene når ferga ankommer Skutvik.
Fin ramme for en Skutvik-utefest.

Men kombinasjonen av sene kvelder og sørvendt soverom på loftet med 30 kjempevarme grader, gjorde at det ble veldig lite søvn. Og dansing, gåing og ståing er ikke så bra for ryggen min. Så nå er jeg tilbake i Bodø, noe redusert og sliten. Men det var verdt det. Jeg legger inn noen rolige dager, og satser på at formen snart blir bedre.

Det handler om balansering, og noen ganger faller jeg ned. De gangene jeg velger å falle med overlegg, er det helt greit. For da har jeg tatt det valget fordi det var noe veldig morsomt eller koselig på veien før jeg ramlet.

Det var forresten Balansefestival  på Hamarøy denne helga.  God balanse er godt å ha på mange områder i livet. 😀

Tusen takk til Line Gjervik Eilertsen som har tatt alle bildene i innlegget!

Bilde fra stranda på Skutvik i 34 grader.

 

Lik og del gjerne på Facebook her:
Facebook
Facebook