Blir jeg bedre av mitt nye kosthold?

Jeg har i lang tid nå vært så ubeskrivelig tom for energi og hatt en god del smerter i kroppen. Med hodepine i tillegg hver eneste dag, synes jeg det har vært litt tungt. Når disse periodene drar ut i tid, er det lett å begynne å tenke negativt.

Jeg var på vei dit nå. Jeg tenkte at det nye kostholdet mitt basert på frukt og grønt kanskje ikke gjorde meg bedre likevel. Jeg har prøvd så mange ting tidligere, og disse skuffelsene når noe ikke fungerte, har nok satt seg i kropp og sinn.

Jeg kjente at humøret ble dårligere, og at disse tankene begynte å gå på repeat i hodet mitt. Men i går formiddag gikk jeg på tur med Felix. Det var nydelig novemberlys over fjellene, og jeg ble stående å se på den flotte himmelen. Plutselig kom det en havørn svevende over meg.  Jeg er veldig fascinert av ørn, og den minnet meg på at det er viktig å komme seg opp så man får overblikk over situasjonen.

Ørn som svever.
Beklager det uskarpe mobilbildet, men jeg måtte bare vise dere ørna jeg så i går. 🙂

Fremgang

Så jeg begynte å tenke på hva som faktisk har blitt bedre siden jeg startet med Anthony Wiliam- basert kosthold:

  • Betennelsen i fingrene er gått kraftig tilbake. Jeg kan for eksempel trykke på knapper og holde ting uten å miste de i gulvet, fordi det er så mye mindre vondt nå.
  • Jeg har ikke hatt prolaps i ryggen de siste månedene.
  • Jeg tåler maten jeg spiser mye bedre enn på evigheter, og har stor glede av å lage mat fra grunnen som gjør godt for helsa.
  • Magen og fordøyelsen fungerer igjen.
  • Jeg har gått ned noen kilo, og det trengtes. I fjor vinter la jeg på meg 10 kg som jeg ikke fikk av meg igjen, selv om jeg var nøye med hva jeg spiste. Dette var nok en kombinasjon av at magen ikke fungerte og at jeg hadde for mye smerter til å klare å være i bevegelse.
  • Smertene i korsryggen har blitt mindre. Artrose-området er fortsatt smertefullt, men det virker som om betennelsene rundt er blitt mindre. Jeg klarer å stå oppreist lenger, og klarer å gå korte turer nesten hver dag.

Hjerte med teksten: I am grateful.

Dette er store fremskritt, og det er viktig at jeg fokuserer på det positive. I Facebook-gruppene, som er for de som er interesserte i Anthony Williams kostholdstips, er det mye støtte og inpirasjon å hente. Jeg leste at hos noen kom den store forandringen etter ca sju måneder. Jeg har bare holdt på i tre måneder, så jeg må bare stå på. Jeg håper energien kommer seg og at smertene i resten av kroppen også reduseres etterhvert.

Nydelig novemberlys over fjellene.

Nå har jeg drukket dagens selleri-juice, mens Felix knasket i seg en av selleristengene. Snart skal jeg mikse meg en detox-smoothie full av viktige næringsstoffer!

Ha en nydelig dag, kjære du!

 

Lik og del gjerne på Facebook her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Facebook