Cleanse to heal, av Anthony William.

Reklame

Denne nye boka av Anthony William er nettopp kommet ut i Norge. Den er ikke oversatt til norsk enda, men jeg tror jeg skal bestille denne utgaven på engelsk. Jeg klarer ikke å vente på oversettelsen.

Her står alt du trenger å vite om rensing. Han skriver blant annet om 3-6-9 rensen for leveren, morgenrens, rens mot infeksjoner, tungmetall-rens og forskjellige renser tilpasset ulike plager og sykdomsbilder.

I boka Cleanse to heal viser Anthony William hvordan du kan velge den rensen som er best for deg. Han skriver om årsakene til ulike symtomer og sykdommer. Her finner du også mange oppskrifter i tillegg til spirituell og sjelelig støtte for å vise deg at healing er mulig med dette kostholdet.

Jeg har hatt utrolig god effekt av å gjennomføre ulike renser som Anthony William anbefaler, og kommer til å gjennomføre dem mange ganger til. Når jeg tenker på hvor mye bedre jeg har blitt siden jeg startet med dette kostholdet, blir jeg både rørt og takknemlig. Jeg har enda en vei å gå, og det er mange lag i denne healing-prosessen. Jeg tror denne nye boka gir mange svar på veien videre.

Hvis du ønsker å lære mer, kan du kjøpe boka HER eller klikke på bildet under.

Vil du se flere bøker av Anthony William kan du lese tidligere innlegg HER.

Anthony Williams nye bok, Cleanse to heal.
Lik og del gjerne på Facebook her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.