Ferie i Trondheim

Da er vår ferie i Trondheim over for denne gang. Vi har hatt noen nydelige dager i fantastisk sommervær! I går og i dag har det vært grått, men det er perfekt vær til å pakke og vaske i.

Bilde av meg med utsikt over Trondheim.
Takk for meg, vakre Trondheim!

Med sommerdager som dette med nærmere 30 grader, trenger en ikke å reise til Syden. Norge har mye vakkert å by på, og jeg er veldig glad i Trondheim. Jeg bodde her i noen av mine ungdomsår, og synes det er like koselig å komme tilbake hver gang.

Nå er det min eldste datter som studerer i byen. Hun jobber her i sommerferien, og var bare hjemme på ferie noen dager. Så da var det perfekt at vi kunne ta vår ferie i Trondheim. Dermed fikk vi flere dager sammen, likevel.

Vi har storkosa oss i Trondheim.

Vi har vært på Kristiansten festning som ble bygd på slutten av 1600-tallet og vi har tatt bilder fra Gamle Bybro, lykkens portal. Vi har spist tapas på uterestaurant på Solsiden, shoppet litt og vært i Tyholttårnet. Vi fikk også med oss VG-lista topp 20, med Mads Hansens sang sommerkroppen på 1. plass. 😀 Se tidligere innlegg: Sommerkroppen

Fire par gode sko i gresset.
Viktig med gode sko på konsert!

Felilx (vår Berner Sennen) på festival

Men mest av alt har vi bare slappa av i sommerværet. Vi har grilla på verandaen, lest bøker og gått turer. Det har vært nydelige dager!

Utsikt fraTyholt-tårnet med magiske lysstråler over byen.
Magisk lys over Trondheim.

Hjemtur.

Etter bilturen fra Bodø til Trondheim og massevis av gåing mens vi har vært her, fant vi ut at det var best at jeg tok fly hjem igjen. Det er litt kjedelig å avslutte ferien med å bli sengeliggende på grunn av bilturen hjem. Så nå har de andre startet på den 10 timers lange kjøreturen, mens jeg vasker og ordner litt i leiligheta vi var så heldige å få låne.

Tusen takk for denne gang, Trondheim!

 

Lik og del gjerne på Facebook her:
Facebook
Facebook