God start på 2019.

Egentlig har jeg aldri likt nyttårsforsetter. Det er bare fordi at jeg mener at man kan ta grep for å få en best mulig hverdag uansett om det er 1. januar eller 26. oktober. Det spiller ingen rolle, det er bare å bestemme seg. Så enkelt og så vanskelig. 🙂

Mitt hovedfokus i år vil fortsett være å forbedre helsa mi. Jeg vil fortsette med et kosthold som består av mest frukt og grønt. Jeg har fått god rutine på å starte dagen med sitronvann, selleri-juice og detox-smoothie. Jeg merker at det gjør meg godt, og det gir meg håp om fortsatt bedring.

Jeg startet året med en impulstur til Gran Canaria. Det dukket opp veldig billige billetter, og jeg bestemte meg for å reise samme dag som flyet gikk. Det ble litt stress, men det gikk bra.

Plutselig var jeg «hjemme» i Arguineguin igjen. Etter å ha bodd her noen perioder tidligere, er det alltid godt å komme tilbake til denne vakre øya med varmere klima og gode venner.

Flotte Anfi-standa med Hjerteøya og palmer i bakgrunnen.
Det er flott på Anfi-stranda!

Jeg har vært forkjølt med feber i jula, så det har vært utrolig godt å komme seg til hektene igjen i sol og varme. Det er deilig å kjenne hvordan kroppen kommer seg igjen, og jeg har klart å gå på mange turer. Fantastisk!

Sti som svinger seg bortover fjellet på Gran Canaria.
Det er mange fine stier i høyden på Gran Canaria.

Den lengste turen var oppe i fjellet her, da gikk jeg nesten ei mil! Det ble litt heftig for meg, og neste dag klarte jeg nesten ikke å gå. Ryggen klarte seg fint, men det skeive bekkenet mitt lager problemer for venstre hofte. Men for meg er det magisk å kjenne at ryggen er så mye bedre at det ikke er den som stopper meg.

Geiter på fjellet i Arguineguin.

Denne gangen har jeg laget meg selleri-juice i blender mens jeg har vært her. Det går fint om man bare siler den etterpå. Det er litt mer tungvint enn å kjøre sellerien gjennom en juicer, men det går helt greit. Nå har jeg vært her i snart to uker, og det virker som om jeg klarer å holde betennelsene nede med å drikke selleri-juicen.

Hjerte av selleristang i biter.

I tillegg har jeg laget detox-smoothie hver dag. Jeg tenkte jeg skulle legge ut Anthony Williams oppskrift på den snart. Den er kjempefin til å rense ut giftstoffer og tungmetaller fra kroppen på en skånsom måte.

Et glass smoothie på Gran Canaria med himmel og hav i bakgrunnen.
Godt med smoothie i varmen.

Hjemme har det vært mye vær i det siste. Jeg er veldig fornøyd med at jeg heller har fått to uker med varme på Gran Canaria. Nå har det kommet masse snø nordpå, så det blir nok en stor overgang å komme hjem. Men sola skal være kommet over fjellene igjen, og det går mot lysere tider. Jeg skal ta med meg de fine dagene jeg har hatt her i Arguineguin, og så er det alltid godt å komme hjem igjen.

Anfi-stranda med palmer i forgrunnen.

Nå skal jeg bare nyte den siste tiden min her på solskinnsøya for denne gang. Jeg håper at du nyter dagene der du er! Stor klem fra meg.

Les mitt forrige innlegg fra Gran Canaria ved å klikke på bildet under. 🙂

Jeg står og ser på solnedgangen fra stranda i Arguineguin.
Kveldsstund i Arguineguin.

Lik og del gjerne på Facebook her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Facebook