Feiring av fred og frihet

I dag er det 73 år siden det ble fred i Norge etter 5 år med krig. Det må feires! Jeg har nettopp sett filmen «Den 12. mann», og det som gjorde sterkest inntrykk (bortsett fra avkapping av koldbrann-tå..) var alle hverdagsheltene som gjorde en heroisk innsats for medmennesker og landet.

Flagg for å feire fred på en veranda med hav og fjell i bakgrunnen.
Hurra for fred og frihet!

Nå er vi så heldige at vi bor i et fredelig land. Men jeg vil fortsatt slå et slag for hverdagsheltene! Det kan for eksempel være de som stopper opp hvis noen faller for å spørre om det gikk bra eller de som ringer eller stikker innom når de vet at noen har en vanskelig periode. La oss bli flinkere til å se hverandre, og sette pris på alle de gode menneskene rundt oss. Alle kan gjøre noe for noen, start med et smil.

Og kjære dere, jeg må bare si, vær kritisk til rykter. Hvis dere har hørt bare den ene siden av en sak, så har dere hørt bare den ene siden av en sak. Og en sak har som kjent alltid minst tre sider, din, min og den rette. 🙂

En jente jeg er veldig glad i har et nydelig motto: «Treat people with kindness!»  Husk å behandle folk med vennlighet. Hvis alle lever etter dette, kan man unngå både store og små kriger.

Ha en fredelig dag, kjære dere!

Bilde av daglige regler for et lykkelig liv.
Tips for et godt liv

 

 

Lik og del gjerne på Facebook her:
Facebook
Facebook