Helgetur til vakre Hamarøy.

I helga var vi en tur på Hamarøy. Det regnet da vi kjørte dit på fredag, og det regnet da vi kjørte hjem på søndag. Men på lørdag var det et nydelig vær! Det lyset vi har på denne tiden av året, er så utrolig vakkert på klare dager som denne.

Felix i nydelig novemberlys på Skutvik

Jeg hadde pakket en svær kjølebag full av mat og drikke til meg. Etter å ha gått på en liten smell uten selleri-juice i en uke på Gran Canaria, har jeg virkelig tenkt å unngå at det skal skje på nytt.

Derfor hadde jeg med meg selleri-juice og detox-smoothie til begge dagene. Jeg hadde også laget veganlasagne, potetpizza og pommes frites av potet og søtpotet som jeg hadde med meg.

Det anbefales å drikke selleri-juicen med det samme den er laget.  Men jeg tenker at det må være bedre å drikke den etter to døgn i kjøleskap enn å ikke drikke selleri-juice i det hele tatt.

Et glass selleri-juice i vinduskarmen en tidlig morgen.

Det er kjempefine temperaturer til å være i november her nord, og det gjorde det ekstra koselig å rusle på tur i Skutvik.

Felix på kaia i Skutvika

Her er den fine Wilhelmfjæra! Det fristet ikke å bade denne gangen, men det er en nydelig plass..

Wilhelmfjæra på Skutvik

Det var godt å besøke gode venner og familie. Og se hva vi fikk med oss før vi dro  tilbake til Bodø: Verdens fineste adventskalender! Heldige oss som har så nydeligfantastiske venner!

Verdens fineste vennekalender

Nå er det tilbake til hverdagen i Bodø. Snille mamma sendte med oss massevis av solbær som hun hadde plukket til meg. Det er perfekt å ha i smoothie!

Jeg skal prøve å nærme meg kostholdet jeg hadde under 28 dagers-rensen (se tidligere innlegg HER). Jeg synes jeg merket mye bedre effekt da, så jeg må bare prøve meg frem til hva som fungerer best for meg.

Ha en flott uke!

Lik og del gjerne på Facebook her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Facebook