Her kan du kjøpe kvalitetsutstyr til hund. Reklame.

Nettbutikken I love dogs selger både kvalitetsutstyr og -fôr, og har kjapp levering. I tillegg er det koselig at de legger små gaver i pakken.

Felix er som de fleste bernere et matvrak. Og det går med en del mat til en såpass stor hund.

Vår store hund Felix sitter og ser ut over havet.
Jeg kaller Felix for lillegutt, men han er egentlig ganske stor. 🙂

Da vi flyttet til byen, oppdaget vi at fôret her var dyrere enn det vi var vant til. Vi har prøvd litt forskjellig, men har konkludert med at han trenger kvalitetsfôr for å holde seg i form og for å unngå kløe.

Fordeler med å kjøpe tørrfôr fra:

Header til nettbutikken I love dogs

♥ FÅ ALLTID EN GAVE
♥ HVER 8.SEKK GRATIS
♥ FRI FRAKT OVER 500kr

Seniorfôr til store hunder til Felix

Felix liker godt dette fôret som vi kjøpte sist. Han er over sju år nå, så dyrlegen anbefalte å begynne med fôr for eldre hunder. Vi har tidligere prøvd et annet seniorfôr, men det nektet han å spise. Og han er en berner som vanligvis spiser absolutt alt han får servert. Det er også mulig å kjøpe mindre sekker, hvis du er usikker på hvilket fôr som er det rette for din hund.

På tide å kjøpe nytt hundeutstyr:

  • Flexibånd

Vi liker å bruke flexi-bånd på tur. Da får hunden følelsen av å få springe mer fritt, selv om han er i bånd. Men de vi har hatt tidligere har vært underdimensjonert, og etter noen måneder har de røket tvers av. Dette er mye mer solid. Båndene finnes i både 5 og 8 m lengde. Vi valgte 5 m fordi vi var redd det på 8 m kom til å bli veldig stort og tungt. Vi har tidligere hatt 5 m, og synes det fungerer greit.

Flexi bånd 0-60 kg
Flexibånd
  • Joggebelte

I tillegg kjøpte vi et joggebelte med lenke. Både reim og kobbel er laget i slitesterk nylon og har reflekssnorer for bedre synlighet i mørket. Lenken har anti-sjokk/ stretch slik at det blir mindre rykk om hunden drar.  Jeg liker å kunne slenge litt på armene når jeg går på tur. Det hjelper på stive skuldre og vond nakke. Samtidig er det også to «håndtak» i lenken for å kunne ha bedre kontroll på hunden hvis det skulle være noe ekstra. Dette båndet likte jeg kjempegodt, og det har blitt min favoritt på tur!

Joggebelte og lenke med antisjokk

Har du hund? Klikk deg inn HER for å se det store utvalget av kvalitetsutstyr og -fôr til hunden din. Akkurat nå har de UTSTYRSKAMPANJE med opptil 30 % avslag i tillegg!

Tre små gaver i pakken: smaksprøve på fôr, klesbørste og rabattkode på 50 kr.
Koselig å finne gaver i pakken!

Header til nettbutikken I love dogs

 

 

Lik og del gjerne på Facebook her:
Facebook
Facebook