Kan jeg klare 28 dagers rens med frukt og grønt?

I nesten hele sommer har jeg startet dagen med en smoothie av frukt og grønt. Jeg har lest en del om Anthony William og hans syn på den positive effekten frukt og grønnsaker har på helsa vår. Se tidligere innlegg om mat som gir helsegevinst HER.

Diverse smoothies

Jeg har fokusert på å øke inntaket av de sortene som reduserer inflammasjon og smerter. Anthony William mener at mange av helseutfordringene vi har i dag, kommer fra varianter av Epstein Barr- viruset. For å bli bedre anbefaler han å øke inntaket av matvarer som kan hjelpe kroppen å kvitte seg med dette viruset.

Han skriver også litt om hvilke matvarer du bør unngå, for eksempel melkeprodukter, bearbeidet roesukker og gluten. Dette stemmer med det jeg selv har erfart etter mange år med testing av ulike matvarer. Men Anthony William sier også at man bør unngå blant annet mais og egg, og dette er jo matvarer jeg har brukt for å erstatte gluten i brødbakst. Derfor er jeg spent på om jeg vil merke bedring når jeg kutter ut disse matvarene, også.

To hjerteskåler fylt med frukt
Fristende frukt!

I boka Medisinsk klarsynt skriver Anthony William om ulike sykdommer og hvilke matvarer som kan hjelpe deg å bli bedre. I et kapittel skriver han om en 28 dagers rens kun ved hjelp av frukt og grønt. Dette mener han er den beste tidsrammen. Men en uke med rens vil også gi gode resultater, og til og med en rensedag i uken kan være et godt alternativ.

Boka medisinsk klarsynt av Anthony William tar for seg helsegevinsten ved å spise frukt og grønt.

Kan jeg gjennomføre en uke med bare frukt og grønt?

Jeg har de siste ukene tenkt mye på å prøve denne rensen. Samtidig har jeg vært så lei av alle restriksjonene i matveien som jeg allerede har. Dermed har det ikke fristet å gjøre det enda mer innviklet. Men nå har jeg motet meg opp, og i dag begynner jeg på rensekuren. Jeg har som målsetting å gjennomføre en uke, for så å bestemme meg for om jeg skal gå for en til. Dette blir spennende!

Herlig salat

Jeg tenkte jeg skulle oppdatere dere på hvordan det går. Håpet er at jeg skal få ekstra motivasjon av å vite at dere vet at jeg er i gang. Da er det litt vanskeligere å gi opp.:-D

Hvis dette høres interessant ut for deg, kan du kjøpe Anthony Williams bok, Medisinsk klarsynt HER.

Klem fra meg.

Lik og del gjerne på Facebook her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Facebook