Kan jeg klare en uke til?

Nå har jeg gjennomført en ukes rensekur, og det store spørsmålet er om jeg kan klare en uke til?

Jeg koser meg fortsatt med maten, og savner ikke mitt vanlige kosthold. Det er litt vanskeligere i helga, men ikke så ille at jeg ikke klarer det. Håpet er jo at jeg skal bli friskere av dette, og tanken på det gjør det lettere å motivere seg.

Les tidligere innlegg om rensekuren min HER.

Klart jeg klarer en uke til med deilig frukt og grønt-salat.
Lørdagsgodt!

Dag 5:

Jeg kom meg til naprapat i går, men smertene i ryggen og beina er der fortsatt. Jeg fikk hjelp til å dempe smertene fra en alternativ terapeut på kvelden. Da var jeg nesten desperat, så jeg er evig takknemlig for hjelpa. Jeg fikk sove noen timer, og det var fantastisk!

Disse ekstra utfordringene med kroppen gjør at det er vanskelig å ha energi til å være kreativ i matveien. Derfor blir det mye likt fra dag til dag. Jeg er litt lei av å drikke smoothie to ganger om dagen, så i dag byttet jeg den ene ut med fruktsalat. Det var godt!

Fredag er tacodag hos oss som hos mange andre. Det gikk helt greit å bare holde seg til salatdelen, men jeg savnet pepsi maxen min for første gang denne uka. En liten stund.. Når de andre fant frem potetgull til Idol, hentet jeg fram en deilig fruktsalat med mye mango i. 🙂

Herlig salat med hjertesalat som tacoskjell.
Hjertesalat fungerer fint som tacoskjell.

Dag 6:

I helgene bruker vi å spise frokost sammen. Det er så koselig. Jeg gjorde unna sitronvann og selleri-juice først, og klarte å rusle en tur med Felix i et nydelig september-vær!

Da jeg kom tilbake var det frokost, og jeg satte frem smoothie, vann og urte-te til meg.

Etterpå dro jeg på butikken for å kjøpe flere varianter av frukt og grønt. Det resulterte i en lunch laget av diverse grønne salater, spinat, agurk, paprika, appelsin, banan, kiwi, aprikos, dadler og selvfølgelig mango.

På kvelden var det premiere på Skal vi danse. Da ble det  familiestund foran TV, der de andre spiste smågodt. Prøv å gjett hva jeg spiste? Jepp, frukt og grønt! 😀

Dag 7:

Jeg begynte som vanlig dagen med sitronvann og selleri-juice. En vakker dag blir jeg nok venn med sellerismaken. Tidligere har jeg ikke klart å spise waldorfsalat, engang, på grunn av de små bitene med selleri. Nå skal jeg drikke juice fra en hel bunt hver morgen. Og siden jeg bruker litt tid på å drikke opp, legger det seg en en herlig grønn snerk på toppen.. Men jeg tar meg sammen og tenker på alle de gode egenskapene i sellerien, og får det ned. 😀

Jeg har gått på tur med hunden, og formen er stigende. Juhuu!

Det har gått helt fint med maten i dag, og jeg kjenner at magen begynner å fungere bedre.

Sti gjennom skogen som begynner å få høstfarger
Det begynner å komme høstfarger i skogen.

Jeg klarer en uke til!

Konklusjonen etter første uke er at jeg kjører på med en til. Jeg tror det blir morsommere nå når smertene har blitt mindre igjen.

Jeg vurderer om jeg av og til skal spise grønnsaker som er varmebehandlet etterhvert, for å unngå å bli lei. Hittil har jeg bare spist rå frukt og grønnsaker, bortsett fra litt grønnsakssuppe de to første dagene.

Takk for gode tanker og tilbakemeldinger, det varmer og motiverer!

Klem fra meg.

Reklame:

Kjøp boka Medisinsk klarsynt av Anthony William HER, dersom du er interessert i å lese mer om rensekuren og livsforvandlende mat.

Boka medisinsk klarsynt av Anthony William tar for seg helsegevinsten ved å spise frukt og grønt.

 

Lik og del gjerne på Facebook her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Facebook