Magisk selleri-juice!

Jeg har fått en kraftig påminnelse om hvor magisk selleri-juice er for helsa mi. Etter ei uke uten juicen på ferie, ble formen betydelig forverret. Jeg fikk mer smerter og tålte mindre behandling av naprapaten min. I tillegg fikk jeg problemer med magen igjen.

Ny start med selleri-juice

Den siste uka har vært vanskelig. Jeg har kommet godt i gang med min daglige selleri-juice igjen, og det har gjort at smertene i spesielt fingrene er redusert. Det er helt magisk! Men- jeg har vært så ubeskrivelig sliten..

Magisk stangselleri

Det er tungt når jeg våkner om morgenen og er utslitt før dagen begynner. Jeg har klart å stå opp og være sammen med jentene før de drar på skolen. Men etter et par timer, er det ikke mer å hente fra meg.

Jeg har ligget på sofaen og små-slumret litt, men har ikke helt fått til å sove. Så har jeg presset meg til å komme i gang med middag før alle plutselig er hjemme igjen. Jeg har også prøvd å komme meg ut på tur med Felix hver dag.

Felix på tur langs havet i solnedgang.

Viktig med rett fokus

Jeg tror det meste av energien nå går til å rense ut giftstoffer og bekjempe virus. Det er nok derfor jeg er så sliten. Jeg prøver å fokusere på den gode prosessen som foregår i kroppen, og på at dette bare er en tung fase på veien mot en bedre hverdag.

Den gode renseprosessen som var i gang før jeg dro til Gran Canaria, fikk nok et lite tilbakeslag den ene uka uten selleri-juice. Nå er det akkurat som om alt måtte starte på nytt. Men vi hadde det så fint på ferie, at det var verdt det. Neste gang får jeg prøve å få i meg masse selleri i smoothier, så håper jeg det går bedre.

God tro på renseprosessen

Jeg er imponert over den fantastiske virkningen selleri-juice har på kroppen! Jeg har til nå bare blitt verre og verre i kroppen år for år. Jeg fant ingenting bortsett fra et varmere klima som kunne lindre plagene. Derfor er jeg rimelig sikker på at det er stangsellerien jeg kan takke for at det nå har snudd. I tillegg er det et pluss at jeg holder meg til et Anthony William-vennlig kosthold, og unngår mat som nærer virus.

Så jeg får bare være tålmodig og vente på at energien kommer tilbake etterhvert. Tenk den herlige dagen når smertene er reduserte i tillegg til at jeg har masse god energi! Jeg gleder meg!

Selleri-juice står klar til og drikkes på bordet

Lik og del gjerne på Facebook her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Facebook