Pass-trøbbel rett før ferietur.

Pass-trøbbel halvannen uke før vi skal ut å reise er ikke akkurat en drømmestart. Men med en innsats og litt flaks håper jeg det ordner seg i tide.

Bryllupsdag

Mannen min og jeg har lenge tenkt på hva vi skulle finne på for å feire at vi hadde ti års bryllupsdag i sommer.

Solnedgang i Arguineguin
Solnedgang i Arguineguin

Vi er begge glade i Gran Canaria og Arguineguin. Vi har gode minner derfra, og kjenner flere nydelige mennesker som bor der. Da det dukket opp en fin reise dit, bestemte vi oss for å hoppe på.

Plutselig begynte det å ulme en mistanke om at passet mitt kanskje gikk ut i år. Jeg hentet det frem, og så at det hadde gått ut i september. Litt stress..

På politiets hjemmeside sto det at man må bestille time for å få nytt pass. De hadde ingen ledige timer før fire dager før avreise, og det kan gå ti virkedager før det er ferdig. Åi..

Berget av drop in på politihuset

Men så leste jeg at de hadde drop in på mandager, så jeg troppet opp der klokka åtte. Jeg var først i køen. Deilig følelse!

I kø på politihuset for å ordne opp i pass-trøbbel.
I pass-kø på politihuset.

Det som er dumt når man bytter pass etter ti år, er at det vises veldig godt på det nye bildet at det har gått ti år.. Det gjorde det ikke bedre at jeg hadde skikkelig trøtt-tryne. Jeg velger i hvert fall å tro at det i hovedsak var lite søvn som gjorde at jeg så bittelitt eldre ut enn for ti år siden. Ha ha!

Nå håper jeg at passet blir ferdig i tide, det bør gå akkurat. Hvis ikke må jeg skaffe meg et nødpass. Avgårde skal vi!

Sol og varme

Jeg gleder meg veldig til å (forhåpentligvis) kunne gå gode turer både i fjellet og langs stranda. Jeg gleder meg til å bade i havet, og til å møte gode venner.  Jeg håper på masse sol og varme, for jeg trenger å få varmet opp kroppen etter en nokså kald og regntung høst-periode.

Smoothie-maskinen blir med i kofferten, så jeg kan få en god start på dagen også når jeg er på ferie. Nå har jeg kommet så godt i gang med det nye kostholdet, så jeg er redd for å ødelegge den gode utviklingen. Men noen små utskeielser blir det nok, og det håper jeg går bra.

Bilder fra vårt bryllup og et av mannen min og jeg ved en senere anledning.

 

 

 

Lik og del gjerne på Facebook her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Facebook