Passer du på din egen helse i hverdagen?

Jeg startet denne bloggen fordi jeg ønsker å dele mine erfaringer på veien mot en bedre helse. Det er godt å ha et prosjekt på gang for min egen del, men den største motivasjonen har vært ønsket om å kunne hjelpe andre som er i en lignende situasjon som meg.

Jeg har det med å bli ganske oppslukt når jeg begynner med noe nytt. Det har også vært tilfelle med blogginga. Det har vært mye teknisk å sette seg inn i, i tillegg til å skrive innleggene. I starten ga jeg nesten opp, men det ble morsomt da jeg begynte å forstå litt mer av hvordan ting henger sammen.

Jeg har brukt ganske mange timer nesten hver dag på bloggen. Og ironisk nok har ønsket mitt om å skape en bedre hverdag for meg og andre, ført til at jeg har fått låsninger i nakken, fryktelig stive skuldre og en hodepine som førte til kvalme og svimmelhet. Sånn kan det gå når man blir overivrig.

Stillbilde fra spa med håndklær, steiner, buddhafigur og lys.
Husk å ta vare på din egen helse i hverdagen!

Helse og naprapati

Dette har ført til at jeg har oppsøkt naprapat for første gang. Jeg har prøvd det meste av behandlinger, men merkelig nok aldri naprapati. Nå har jeg vært der to ganger, og jeg reagerer ganske kraftig på behandlingene. Men jeg merker at han finner årsakene til smertene, så jeg har troen på at det blir bedre etterhvert. Jeg har fått en påminnelse om at det er lurt å lytte til kroppens signaler, i stedet for å vente til det blir helt krise før jeg oppsøker hjelp.

Blomster og sommerfugl.

Ordet naprapati betyr å korrigere årsak til lidelse. Det er en manuell behandlingsform som tar sikte på å normalisere tilstander i bevegelsesapparatet. Naprapaten gir manuell behandling av muskel- og leddplager. For meg virker det som om det er en blanding av kiropraktikk, fysioterapi og akupunktur. Spennende!

Denne erfaringa har i hvert fall minnet meg på om at jeg må ta det litt roligere. I tillegg må jeg se etter en mer ergonomisk stol enn spisestue-stolen jeg sitter på nå mens jeg skriver. Jeg går ofte og passer på at ungene sitter riktig når de jobber, men nå glemte jeg visst meg selv.. 😀

Ha en fin dag, kjære du, og pass godt på helsa di!

Helse-bringende appelsiner og en blomst på et bord.

 

Lik og del gjerne på Facebook her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Facebook