Reklame: Inspirasjon.

Jeg har lenge hatt lyst til å skrive, men har manglet inspirasjon for å  komme i gang. Jeg meldte meg på et forfatterkurs som var veldig nyttig, og jeg hadde tusen ideer om hva jeg kunne skrive om. Men jeg klarte ikke å lande på noe, og med mine helseutfordringer, ble det vanskelig å sitte i timesvis for å få et godt resultat.

Jeg har fulgt IISA på facebook en stund. Hun er ei herlig dame fra Finnmark som sprudler av energi og inspirasjon på flere områder. I vinter oppdaget jeg at hun hadde et webinar om passiv inntekt. Der forteller hun også hvordan man kommer i gang med blogging. Det traff meg midt i hjertet, og jeg meldte meg på. Med hennes veiledning har jeg nå kommet i gang med denne bloggen.

IISA snakker mye om passion.  Min passion og motivasjon for å starte Marianns helseblogg er at jeg ønsker å dele mine erfaringer for å prøve å hjelpe andre i en lignende livssituasjon. Jeg har revmatisme og kroniske smerter. Jeg håper at noe av det som har gjort min hverdag lettere også kan hjelpe andre.

Jeg kunne virkelig ingen verdens ting om å skrive blogg fra før. Det har vært en litt skummel, men veldig morsom prossess. Nå er jeg i gang, og lærer gradvis hvordan jeg kan gjøre det bedre.  IISA fokuserer på er at alt ikke trenger å være perfekt før du starter en blogg. Det har fått meg til å tørre å begynne å publisere nå.

Drømmer du om å skrive? Jeg kan trygt anbefale en tur inn i IISAs verden for inspirasjon!

Sjekk ut linken nedenfor, dette er et helt gratis webinar:  🙂

5 steg til passiv inntekt

Inspirasjon- Iisa sitter i sin cabriolet med armene til værs og ser utover havet

Gode e-bøker:

Jeg har også lest to av e-bøkene hennes,

Manifesteringsboka og Amazon, veien til et amazing liv!   

Bøkene er inspirerende skrevet slik at du får lyst til å ta action og virkelig endre det du ønsker i livet ditt.

Anbefales!

 

 

 

 

Lik og del gjerne på Facebook her:
Facebook
Facebook