Sommerkroppen

Stresser du med å ikke ha fått klar sommerkroppen enda? Føles det ikke greit å sprade rundt i bikini eller badebukse? Har du for mange kilo? For lite muskler? For lite brunfarge? For mye former? For lite former?

Drit i det og nyt sommeren!

Dette mener jeg med sommerkroppen:

For meg er sommerkroppen noe helt annet. Det er den deilige følelsen når kroppen fungerer fordi været er bra. Når jeg klarer å kjøre på ferie med familien i 10 timer fordelt på 2 dager uten å bli sengeliggende etterpå.

Porten til Nord-Norge langs E6.
Her forlater vi Nord-Norge for en liten Trondheimsferie.

For meg betyr sommerkroppen at jeg dagen etter at vi kommer frem, klarer å gå på solskinnstur fra Tyholt til sentrum sammen med mann, barn og hund. Og tilbake! Det er veldig bratt. 😀

Og med sommerkroppen klarer jeg å sette meg ned for å skrive blogginnlegg samme dag som denne gåturen. Med vinterkroppen min ville jeg mest sannsynlig ha ligget til sengs nå.

Tyholt med Tyholttårnet i bakgrunnen.
Tyholttårnet

Mads Hansens hit i sommer, sommerkroppen, har en humoristisk harselering over alle som jukser seg til såkalte perfekte kropper. Det er synd at samfunnet fokuserer i så stor grad på utseende, at ingen lenger kan være fornøyd med den kroppen de har. Her er link til videoen: 🙂

Sommerkroppen, med Mads Hansen.

God helse er det viktigste.

Det er viktig å tenke over hva vi spiser, men da av helsemessige årsaker.  Hva skal vi spise for at den kroppen vi har kan fungere best mulig? Jeg mener at vi heller ikke her skal være fanatiske, men gjøre så godt vi kan. Fanatisme fungerer dårlig på alle områder, også når det gjelder ernæring og trening.

Trening er viktig for å holde seg frisk. Men når det eneste målet for treningen er figurforming, kan helsegevinsten fort forsvinne.

Så la sommerkroppen din kose seg i sommer. Gå turer og spis god mat som for eksempel sesongens gode frukter og grønnsaker. Vær mye ute, bruk tid med dem du er glad i, bad i havet eller gjør andre ting som gjør deg glad!

Og gidder du ikke trene noen dager, så trenger du fortsatt ikke å opereres. 😀

Du er god nok som du er!

Sydenblomster

 

Lik og del gjerne på Facebook her:
Facebook
Facebook