Takk til alle frivillige som gjør hverdagen bedre

Jeg er så takknemlig for alle de frivillige som står på for at folk skal få gode naturopplevelser. De vedlikeholder stier,  lager koselige gapahuker og setter ut benker både høyt og lavt i terrenget.

Frivillige har plassert en benk ved varden på toppen
Benk på toppen

Disse menneskene gjør en kjempeinnsats. De stiller opp på dugnad og bærer materialer og utstyr de utroligste plasser. På denne måten bidrar de til at vi kan kose oss enda mer på tur.

Frivillige har satt en hvilebenk i skogen
Benk i skogen

Benk til benk-turer

Ofte er jeg ikke i form til å gå på tur på grunn av helsa. Men mange ganger har benkene som er plassert rundt omkring, gjort det sånn at jeg klarer en liten benk til benk-tur. Det er jeg kjempeglad for, så tusen takk til alle som gjør naturen mer tilgjengelig for alle folk!

Frivillige har satt en benk ved Mjelle
Benk ved havet

På Skutvik i Hamarøy Kommune har idrettslaget bygd ei hytte som heter Olebu. Alle som ønsker det kan få leie den. Det tar nesten en og en halv time å gå dit fra Skutvik, og fra hytta får du ei nydelig utsikt mot Lofoten. Under bygginga fikk idrettslaget hjelp av forsvaret med å fly opp de største elementene. Men likevel har ildsjeler gått mange turer opp og ned her med tunge bører både under bygging og senere for vedlikehold.

Utsikt fra Olebu, med alle farger på himmelen over Lofoten.
Magisk utsikt fra Olebu. Fotograf Karin Mathisen.

Olebu er bare ett eksempel. Jeg vet at det finnes mange frivillige i hele landet som gjør en fantastisk innsats. Jeg har ofte sendt takknemlige tanker fra benker rundt omkring til disse hverdagsheltene. Så igjen, tusen hjertelig takk for den gode jobben dere gjør!

Nærbilde av ei Hawaiirose

 

 

Lik og del gjerne på Facebook her:
Facebook
Facebook