Telefon fra dyrlegen.

Telefonen min ringte mens jeg kjørte til flyplassen for å hente vår eldste datter som skulle hjem på høstferie. Da jeg hadde parkert, sjekket jeg hvem det var. Det var nummeret til dyreklinikken.

Jeg fikk helt vondt i magen. Felix var hos dyrlegen og fikk fjernet en kul på leppa for noen uker siden. Se tidligere innlegg HER.

Felix sitter på stabburstrappa

Jeg regnet med at det var resultatet fra prøven som var kommet. Jeg klarte ikke å ringe tilbake fra flyplassen. Jeg ville vente til vi kom hjem igjen.

Jeg tenkte det verste. Dyrlegen ville vel ikke ringt hvis alt var i orden? Jeg motet meg opp og ringte tilbake. Dyrlegen vi hadde vært hos, var nå opptatt med en annen operasjon. Han skulle ringe tilbake, og jeg måtte vente litt til.

Felix sitter foran en buske med nydelige høstfarger

Senere på dagen ringte han tilbake. Han fortalte at analysen av kulen viste at det var kreft. Men heldigvis var det ikke den mest aggressive typen kreft.

Han fortalte at det var to alternativer vi kunne velge mellom. Vi kunne fjerne en større del av leppa for å være mer sikker på at all kreften var borte. Eller vi kunne vente å se, og satse på at det ikke spredte seg. Med denne krefttypen var det stor sjanse for at den ikke kom tilbake. Og dersom den kom tilbake, var det mest sannsynlig at den kom på samme plass og dermed ville være lett å oppdage.

Vi valgte å vente å se. Det vil være en ganske stor påkjenning for Felix å operere bort en så stor del av leppa. Han er jo heller ingen ungdom lenger, så vi ønsker å spare han for dette.

Så nå krysser vi fingrene for at kreften ikke sprer seg, og at han kan få være frisk. Livet vil bli fryktelig trist uten lille Felix-gutten vår.

Felix sitter ved havet

 

 

Lik og del gjerne på Facebook her:

2 kommentarer til «Telefon fra dyrlegen.»

  1. Hei! Les blogginnlegget til Anthony William som heter Pet Health og hør på podcasten som hører til. Han sier at kjæledyr kan få en mutert variant av EBV, og jeg har selv sett at leddplagene og stivheten i kroppen til min hund ble borte da jeg innførte mer frukt og grønt pluss noen tilskudd fra EBV-protokollen.
    Om kreft sier han at det er en kombinasjon av en bestemt «cocktail» av giftstoffer sammen med et virus, som ofte er en stamme av EBV. Artikkelen står i Sunnn Skjoldkjertel, eller på bloggen GOOP – google Medcial MediumThyroid Cancer så kommer det opp! Lykke til og god bedring til hunden din! <3

    1. Hei May, og tusen takk for omtanken og gode råd! <3 Jeg har lest litt om hva Anthony William sier om kosthold og kjæledyr, og det er kjempeinteressant! Jeg har ikke helt kommet i gang der, så det var godt med en påminnelse.Hvilke tilskudd innførte du til din hund?
      Klem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Facebook