Utenfor komfortsonen i Costa del Kongsvik

Costa del Kongsvik ble spilt inn på Gran Canaria mens vi bodde der våren 2013. Tilfeldigheter gjorde at jeg plutselig hadde en liten rolle som sjefen til Thorvald, Birgittes mann. Det var fantastisk artig å få være med på!

Statister i Costa del Kongsvik

Den norske skolen i Arguinneguin, Colegio Noruego, ble kontaktet av Seefood, selskapet som står bak produksjonen av Costa del Kongsvik. De trengte statister til innspillingen. Alle jentene mine ble med. En var sammen med den svenske guiden Ulrika og to var sammen med Kine på minidisco. Mannen min var også med som en del av en «harrygjeng» som skulle gå forbi Rose en sen kveld. Men denne scenen ble klipt vekk. Kanskje ble noen i gjengen for «harry»? 😀

Etter dette fikk jeg en forespørsel fra Seefood om jeg kunne komme i forbindelse med en statist-rolle. Jeg hoppet i det, men ble litt skremt da jeg forsto at jeg faktisk var på audition.

Utenfor komfortsonen

Jeg hadde nettopp hatt en samtale med jentene om at man noen ganger må gjøre ting som man egentlig ikke tør for å vokse som menneske. Derfor måtte jeg bare gjøre meg modigere enn jeg var, og takke ja da jeg ble spurt om å være med. Vi trenger alle noen som dytter oss vennlig utenfor komfortsonen med ujevne mellomrom. Det er skummelt, men også utrolig artig og lærerikt!

Innspilling

Vi brukte en hel dag på å spille inn denne ene scenen på under tre og et halvt minutt. Scenen måtte gjøres et hav av ganger fordi de filmet med ett kamera, og de måtte filme alt fra flere vinkler og med forskjellig zoom.

I tillegg rotet jeg med replikkene.. Det var ikke så lett å huske hva jeg skulle si med det olme blikket til Birgitte på meg. Hun klemte meg så hardt i handa at jeg flere ganger glemte navnet mitt da jeg skulle presentere meg som Olaug. Hun hadde lett vunnet handhilsnings-konkurranse mot Trump!

Jeg mener også at jeg klarte å si «rett på tvers over gangen» i et av forsøkene på å fortelle hvor Thorvald skulle få kontor. 😀

Jeg var med i en episode der Birgitte og Thorvald hadde bryllupsdag, også. Men da ble det noe krøll med lyden hos meg, så jeg ble dubbet. Artig å høre at jeg plutselig hadde jeg fått østlandsdialekt. 🙂

Lene Kongsvik Johansen og jeg under innspilling av Costa del Kongsvik.

Disse dagene med innspillingen av Costa del Kongsvik er et artig minne å ha med seg. Jeg ble med på noe jeg egentlig ikke turte, og det er jeg glad for i ettertid.

Nå kommer snart neste sesong med Lene Kongsvik Johansen på TV Norge. Denne gangen heter det Kongsvik-klinikken, og det høres lovende ut.

Jeg gleder meg!

Ikke-sponset innlegg. 🙂

Lik og del gjerne på Facebook her:
Facebook
Facebook